Live fra Little Village (2014)

Trackliste:

01 Ruby Don’t Take Your Love to Town
02 I Can Help
03 Who Do You Thing You Are (feat. Lea Thorlann)
04 Stand By Your Man (feat. Lea Thorlann)
05 The Gambler
06 Rose Garden
07 3 Chords, 6 Strings and a Hundred Beers
08 Teardrops Colorade (feat. Lars Attermann)
09 I Love You Because (feat. Lars Attermann)
10 Rawhide
11 Dead Flowers (feat. Søren Sarstrup)
12 Always on My Mind (feat. Lea Thorlann)
13 Shine on Ruby Mountain (feat. Lea Thorlann)

Little Village er navnet på Fistful of Dollars’ egen country klub der huserer i Christianshavns Beboerhus. Her optog bandet tre shows i foråret 2014, og det er højdepunkterne herfra, du kan høre på den nye liveplade.

Her er en del sange fra Fistful of Dollars’ forrige plader men også nogle fra bandets oprindelige live repertoire fra de mange værtshus-jobs. Du kan høre publikum komme med tilråb og bandet småsludre på scenen. Et par af vennerne kommer forbi og giver en sang eller to – det hele i en næsten hjemlig atmosfære.

Hvis du har hørt Fistful of Dollars tidligere plader, så vil du genkende sangerinden Lea Thorlann på flere af numrene. Hendes bluesede gospel-vokal er ikke til at tage fejl af, og hun sparer ikke på noget. En stemme du også kender, kommer fra Lars Attermann. Du har måske aldrig hørt ham synge før, men i mange år var han fast speaker på DR1. Hans Johnny Cash-agtige klang er dyb og skælvende. Søren Sarstrup var der vist kun en enkelt i bandet der kendte i forvejen. Men da han havde rejst helt fra Sønderborg med sin røde Stratocaster på en helt almindelig onsdag, skulle han da op og give et nummer. Sørens guitar kan høres på en inspireret version af Rolling Stones’ Dead Flowers.

Fistful of Dollars spiller country med hele den attitude og energi der kommer af at være født på et værtshus. Det er noget med, at være i øjenhøjde med sit publikum og improvisere, hvis koncerten ikke forløber helt som planlagt.

Men det er næsten nemmere, du selv tænder for musikken og danner dine egne indtryk.