PRESSE MATERIALE

Fistful Of Dollars – Danmarks bedste honky tonk orkester

Med sit specielle mix af Americana, Country og Honky Tonk står Fistful of Dollars for noget helt særligt på den danske musikscene.

Bandet har udgivet fire albums, og netop i disse dage er de på vej med singlen ”Without Your Love” sunget af forsanger Torsten Lefmann i duet sammen med Americana sangerinden Nanna Larsen.

Det seneste hele album ”Blue Sky Rain” kom i 2018, og herfra kom to singler i A-rotation på P5. ”Live fra Little Village” fra 2014 blev indspillet i Fistful of Dollars’ egen musikklub på Christianshavn, og det er netop ved live koncerterne, du får den fulde oplevelse af bandet. Deres nærvær er legendarisk – selv på festivalscener skaber de en intimitet der er enestående.
– For os er det ikke nok at spille godt. Vi elsker det, vi laver, men vi vil også have, at publikum får en fest ud af at høre os, siger bandets karismatiske forsanger, Torsten Lefmann.

Fistful of Dollars blev født på den lille rockklub Lades Kælder i København og voksede op med et utålmodigt og højrøstet publikum der ikke var tilbageholdende med at udtrykke, hvis der var noget de ikke brød sig om. Det gav stamina og hår på brystet.

Fistful of Dollars fejrede i 2016 deres 20 års fødselsdag. Tilbage i 1996 var danskerne mest til grunge eller rave, men i dag er guitar-twang og pedalsteel de nye konger i byen.

I perioder har bandet arbejdet tæt sammen med bla Ivan Pedersen, Tamra Rosanes og amerikanske George Kilby jr, og hjemme i København har det længe været populært for sangere og musikere at droppe forbi en af Fistful of Dollars’ koncerter og give et nummer.

Fistful of Dollars har spillet på de fleste danske spillesteder og festivaler for folk, country og andet håndspillet musik, inkl Tønder Festival.

fra venstre
Niels Poulsen – guitar
Karsten Mansa – tromme
Rune Holberg – bas
Torsten Lefmann – sang og guitar
Ole Bendix – pedal steel og dobro